Webbinarium Omställningspaket inom LAS-uppgörelsen (obs - ej för arbetare inom sågverksindustrin)

Om utbildningen
Plats

Den 1 oktober 2022 sjösätts det nya LAS-omställningspaketet. Paketet innehåller förutom lagändringar i LAS, även stora möjligheter för anställda att utbilda sig för att öka sin kompetens eller omskolning.

Under detta webbinarium kommer Industriarbetsgivarnas utbildningsexpert Jesper Hedin att informera kring omställningspaketet. Vad innebär förändringarna för företagen och anställda? Och hur kan företagen få del av denna förändring?

Webbinariet är för dig som arbetar med arbetaravtalen för byggnadsämnesindustrin, gruvindustrin, massa- och pappersindustrin, stål- och metallindustrin och SVEMEK, avtal om allmänna anställningsvillkor för massa- och pappersindustrin samt avtalet för tjänstemän inom basindustrin (byggnadsämnesindustrin, gruvindustrin, stål- och metallindustrin, sågverksindustrin och SVEMEK).

Digitalt via Microsoft Teams

Webbinarium Omställningspaket inom LAS-uppgörelsen (obs - ej för arbetare inom sågverksindustrin)
Kostnad Kostnadsfritt
Datum
05/10/2022
Tid
13.00-14.00
Till anmälan

Vanliga frågor

Var hålls kurserna?
Läs mer under varje kurstillfälle, där kan du se detaljer för varje kurs.
Håller ni företagsanpassade kurser?
Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsanpassade kurser, på plats hos er eller digitalt via Microsoft Teams. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Förhandla med facket, Chefen och arbetsmiljön samt avtalskurser inom ert område. Kontakta Cathrin Lindell via mail för offert!
Vad kostar era kurser?
Kostnad för våra kurser anges i informationen för respektive kurs. Är du intresserad av en företagsanpassad kurs, kontakta Cathrin Lindell via mail  för offert.

Vårt utbud av kurser

Vi anordnar kurser för våra medlemsföretag, och externa konferenser och seminarier inom olika områden som berör Sveriges basindustri.

Om oss

Om oss

Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri.

Industriarbetsgivarna företräder närmare 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 155 miljarder kronor och omkring 290 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Läs mer