Webbinarium Nya sågverksavtalet

Om utbildningen
Plats

Industriarbetsgivarna bjuder in medlemsföretag inom sågverksindustrin till digitalt webbinarium gällande det nya sågverksavtalet. Det nya sågverksavtalet är ett månadslöneavtal med timlönebilaga. Tidigare avtal var ett timlöneavtal med månadslönebilaga. Med anledning av ovan riktar sig webbinariet till att informera medlemsföretagen om förändringarna.

Tidigare utsänt cirkulär avseende samtliga förändringar hittar du här.

Det nya avtalet hittas i PDF här.

Syfte
Informera om förändringar i nya sågverksavtalet.

Mål
Webbinariet syftar till att ge dig en samlad bild av vilka förändringarna är och skillnader jämfört med tidigare regler.

Målgrupp
Webbinariet vänder sig till alla inom företaget som i sitt dagliga arbete hanterar arbetsrättsliga frågor, lönefrågor eller personalfrågor för arbetsgivarens räkning. t.ex. personalhandläggare, företagets representanter vid fackliga förhandlingar, chefer/arbetsledare med personalansvar, lönehandläggare m.fl.

Förkunskaper
Webbinariet är kräver viss kunskap om sågverksavtalet.

Digitalt via Microsoft Teams

Webbinarium Nya sågverksavtalet
Kostnad Kostnadsfritt
Datum
05/12/2022
Tid
14.00-16.00
Till anmälan

Vanliga frågor

Var hålls kurserna?
Läs mer under varje kurstillfälle, där kan du se detaljer för varje kurs.
Håller ni företagsanpassade kurser?
Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsanpassade kurser, på plats hos er eller digitalt via Microsoft Teams. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Förhandla med facket, Chefen och arbetsmiljön samt avtalskurser inom ert område. Kontakta Cathrin Lindell via mail för offert!
Vad kostar era kurser?
Kostnad för våra kurser anges i informationen för respektive kurs. Är du intresserad av en företagsanpassad kurs, kontakta Cathrin Lindell via mail  för offert.

Vårt utbud av kurser

Vi anordnar kurser för våra medlemsföretag, och externa konferenser och seminarier inom olika områden som berör Sveriges basindustri.

Om oss

Om oss

Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri.

Industriarbetsgivarna företräder närmare 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 155 miljarder kronor och omkring 290 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Läs mer