Avtalskonferens inför Avtal 2025 för massa- och pappersindustrin

Om utbildningen
Plats

Industriarbetsgivarna bjuder in medlemsföretag inom massa- och pappersindustrin till digital konferens inför kommande avtalsförhandlingar, Avtal 2025.

Under våren 2025 ska nya avtal om löner och anställningsvillkor förhandlas fram för stora delar av den svenska arbetsmarknaden, däribland massa- och pappersindustrin.

Inför dessa förhandlingar är det naturligtvis viktigt för den förhandlande organisationen att medlemsföretagens förändringar och prioriterade frågor klargörs.

Vilka utmaningar står företagen och branschen inför?
Vilka förändringar vill vi se i avtalen?
Vilka frågor ska prioriteras?

Välkommen att ge dina inspel och möt oss som ska förhandla i vår.

Program

  • Föregående avtal
  • Ramverk för förhandlingarna – Avtal 2025
  • Vilka förändringar vill vi se i avtalen?

Digitalt via Microsoft Teams

Avtalskonferens inför Avtal 2025 för massa- och pappersindustrin
Kostnad Kostnadsfritt
Datum
09/09/2024
Tid
09.00-12.00
Till anmälan

Vanliga frågor

Var hålls kurserna?
Läs mer under varje kurstillfälle, där kan du se detaljer för varje kurs.
Håller ni företagsanpassade kurser?
Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsanpassade kurser, på plats hos er eller digitalt via Microsoft Teams. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Förhandla med facket, Chefen och arbetsmiljön samt avtalskurser inom ert område. Kontakta Cathrin Lindell via mail för offert!
Vad kostar era kurser?
Kostnad för våra kurser anges i informationen för respektive kurs. Är du intresserad av en företagsanpassad kurs, kontakta Cathrin Lindell via mail  för offert.

Vårt utbud av kurser

Vi anordnar kurser för våra medlemsföretag, och externa konferenser och seminarier inom olika områden som berör Sveriges basindustri.

Om oss

Om oss

Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri.

Industriarbetsgivarna företräder närmare 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 155 miljarder kronor och omkring 290 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Läs mer