Webbinarium: Cementkrisen - vad händer nu?

Om utbildningen
Plats

Det står klart att Cementa får fortsätta bryta kalk i Slite på Gotland till och med den 31 december 2022.

Men är krisen verkligen över?

Vi bjuder in till webbinarium för att belysa utmaningarna för industrin med koppling till cementförsörjningen och klargöra vilka arbetsrättsliga verktyg du som arbetsgivare har att tillgå vid en eventuell kris. Medverkar gör Per Hidesten, vd för Industriarbetsgivarna, Malin Löfsjögård, vd för Svensk Betong och Christian Rimmerfeldt, arbetsrättsjurist och förhandlare på Industriarbetsgivarna och avtalsansvarig för Byggnadsämnesavtalet.

Foto: Pressbild Cementa

Digitalt via Microsoft Teams

Webbinarium: Cementkrisen - vad händer nu?
Kostnad Kostnadsfritt
Datum
15/12/2021
Tid
08.30-09.30
Till anmälan

Vanliga frågor

Har Coronapandemin påverkat kursverksamheten?
Den pågående Coronapandemin påverkar Industriarbetsgivarnas kursverksamhet under de kommande månaderna. För närvarande håller vi kurser digitalt via Microsoft Teams.
Var hålls kurserna?
Läs mer under varje kurstillfälle, där kan du se detaljer för varje kurs.
Håller ni företagsanpassade kurser?
Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsanpassade kurser, på plats hos er eller digitalt via Microsoft Teams. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Förhandla med facket, Chefen och arbetsmiljön samt avtalskurser inom ert område. Kontakta Cathrin Lindell via mail för offert!
Vad kostar era kurser?
Kostnad för våra kurser anges i informationen för respektive kurs. Är du intresserad av en företagsanpassad kurs, kontakta Cathrin Lindell via mail  för offert.

Vårt utbud av kurser

Vi anordnar kurser för våra medlemsföretag, och externa konferenser och seminarier inom olika områden som berör Sveriges basindustri.

Sirius Forum 2022
Datum
02/02/2022
Tid
09.30-11.30

Om oss

Om oss

Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri.

Industriarbetsgivarna företräder närmare 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 155 miljarder kronor och omkring 290 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Läs mer