06 augusti 2021

Bli prenumerant


Microphone in focus against blurred camera operators and journalists at news conference Foto: Mostphotos

Prenumerera på våra nyhetsbrev och få löpande information från oss

Ta del av vårt arbete direkt i din inkorg! Prenumerera på våra månatliga nyhetsbrev, bli inbjuden till våra evenemang kring den svenska basindustrin, motta direkt information om förhandlingsläge, avtal och konflikter under avtalsrörelsen eller läs våra ekonomiska analyser och rapporter.

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy.

Om du är medlem i Industriarbetsgivarna har du även möjlighet till att få arbetsgivarinformation och inbjudan till kurser. E-posta till info@ia.se. Ange din postadress och e-postadress samt ”Arbetsgivarinformation” och/eller ”Inbjudan till kurser och evenemang”, så registrerar vi dig som prenumerant.

Arbetsgivarinformation

Arbetsgivarinformationen innehåller framför allt nyheter inom arbetsrätt och våra olika kollektivavtalsområden. Den riktar sig till dig med personalansvar eller som på annat sätt behöver vara väl insatt i dessa områden, till exempel löneadministratörer med flera.

Inbjudan till kurser och evenemang

Du som prenumererar på våra inbjudningar får i god tid en inbjudan till kurs, seminarium eller konferens, så du har chansen att anmäla dig direkt. Platserna fördelas i den turordning som anmälningarna kommer oss tillhanda.