06 maj 2020

1 000 användare till Industriarbetsgivarguiden


Kvinna skriver på dator Foto: Gustaf Anderson

I dagarna noterades 1 000 registrerade användare till Industriarbetsgivarguiden.

I dagarna noterades 1 000 registrerade användare till Industriarbetsgivarguiden, verktyget för dig som arbetar med personalfrågor på något av våra medlemsföretag. En glädjande toppnotering sedan lanseringen i oktober förra året.

På Industriarbetsgivarguiden.se samlar vi information som är relevant och intressant för dig som arbetsgivare. Vi svarar på de vanligaste frågorna som våra medlemsföretag ställs inför, exempelvis hur du hanterar en uppsägning, vad du behöver tänka på vid sjukskrivningar eller vilka regler som styr ledighet för fackligt uppdrag.

Häromdagen noterades toppnoteringen 1 000 registrerade användare på Industriarbetsgivarguiden. Roligt att så många av våra medlemmar har användning av sajten.

Användbar under coronakrisen

Under coronakrisen har trycket på Industriarbetsgivarnas rådgivning ökat och på Industriarbetsgivarguiden har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om corona för dig om arbetsgivare. På https://industriarbetsgivarguiden.se/corona/ finns informationen tillgänglig under respektive avtalsområde.

Kostnadsfritt för alla medlemmar

Är du fortfarande inte registrerad på Industriarbetsgivarguiden gör du det här. Det finns ingen begränsning i hur många användarkonton ni kan ha på ditt företag, så länge ditt företag är medlem i Industriarbetsgivarna.

För att kunna skapa ett användarkonto behöver du en giltig e-postadress. Du behöver också ditt företags organisationsnummer samt medlemsnummer hos Industriarbetsgivarna. Medlemsnumret hittar du på fakturan du får från Svenskt Näringsliv. Har du inte tillgång till den går det även bra att skicka ett e-postmeddelande till info@industriarbetsgivarna.se så hjälper vi dig. Ange gärna organisationsnumret i ditt meddelande.


Arbetstivarfrågor Industriarbetsgivarguiden