Avtalskonferens Avtal 2023 SVEMEK arbetaravtal

Om utbildningen
Plats

Ta del av informationen om det nya arbetaravtalet

Industriarbetsgivarna bjuder in medlemsföretag inom SVEMEK (svetsmekanisk industri) till avtalskonferens där det nya arbetaravtalet presenteras.

Avtalskonferensen hålls digitalt via Microsoft Teams.

Har du inte möjlighet att delta på avtalskonferensen? Vi kommer att publicera film med information om det nya kollektivavtalet på Industriarbetsgivarguiden i efterhand.

Digitalt via Microsoft Teams

Avtalskonferens Avtal 2023 SVEMEK arbetaravtal
Kostnad Kostnadsfritt
Datum
08/06/2023
Tid
09.00-11.00
Till anmälan

Vanliga frågor

Var hålls kurserna?
Läs mer under varje kurstillfälle, där kan du se detaljer för varje kurs.
Håller ni företagsanpassade kurser?
Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsanpassade kurser, på plats hos er eller digitalt via Microsoft Teams. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Förhandla med facket, Chefen och arbetsmiljön samt avtalskurser inom ert område. Kontakta Cathrin Lindell via mail för offert!
Vad kostar era kurser?
Kostnad för våra kurser anges i informationen för respektive kurs. Är du intresserad av en företagsanpassad kurs, kontakta Cathrin Lindell via mail  för offert.

Vårt utbud av kurser

Vi anordnar kurser för våra medlemsföretag, och externa konferenser och seminarier inom olika områden som berör Sveriges basindustri.

Om oss

Om oss

Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri.

Industriarbetsgivarna företräder närmare 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 155 miljarder kronor och omkring 290 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Läs mer