Höstmingel om framtidens industri

Om utbildningen
Plats

Industriarbetsgivarna fyller tio år – välkommen att fira med oss! Vi bjuder in till mingel med panelsamtal om hur den svenska modellen möter framtidens krav.

Svensk industri står inför stora möjligheter – och gör stora investeringar. Omställningen mot grön hållbarhet ska genomföras. Det gör det möjligt för industrin att fortsätta generera välstånd och arbetstillfällen. 

Vad behövs för att genomföra de investeringar som krävs för att förverkliga den gröna omställningen? Hur ser framtidens industriföretag ut? Svarar den svenska modellen mot framtidens krav?

Industriarbetsgivarna bjuder nu in till höstmingel där vi får träffa medlemsföretag och företrädare för den svenska arbetsmarknadsmodellen.

Tid: Tisdag 10 oktober kl. 16.30 – 18.30, panelsamtal kl. 17.30
Plats: Restaurangen i Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm

Vi bjuder på förfriskningar, mingelmat och höstmysig livemusik.

Restaurangen, Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm

Höstmingel om framtidens industri
Kostnad Kostnadsfritt
Datum
10/10/2023
Tid
16.30-18.30
Till anmälan

Vanliga frågor

Var hålls kurserna?
Läs mer under varje kurstillfälle, där kan du se detaljer för varje kurs.
Håller ni företagsanpassade kurser?
Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsanpassade kurser, på plats hos er eller digitalt via Microsoft Teams. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Förhandla med facket, Chefen och arbetsmiljön samt avtalskurser inom ert område. Kontakta Cathrin Lindell via mail för offert!
Vad kostar era kurser?
Kostnad för våra kurser anges i informationen för respektive kurs. Är du intresserad av en företagsanpassad kurs, kontakta Cathrin Lindell via mail  för offert.

Vårt utbud av kurser

Vi anordnar kurser för våra medlemsföretag, och externa konferenser och seminarier inom olika områden som berör Sveriges basindustri.

Basindustrins dag 2023
Datum
03/10/2023
Tid
09.00-16.00
Industriarbetsgivarnas arbetsmiljöseminarium 2023
Datum
18/10/2023
Tid
10.00-12.00

Om oss

Om oss

Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri.

Industriarbetsgivarna företräder närmare 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 155 miljarder kronor och omkring 290 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Läs mer