Industriarbetsgivarnas arbetsmiljöseminarium

Om utbildningen
Plats

Tema: En arbetsmiljö för alla

Följ seminariet live här.

Boka redan nu in dig på Industriarbetsgivarnas årliga arbetsmiljöseminarium. Även i år håller vi arbetsmiljöseminariet i webbinarieform.

Industriarbetsgivarnas nollvision visar att ledningens agerande är avgörande för att uppnå en arbetsplats där ingen skadas och inte heller blir sjuk av jobbet. I år vill vi ge inspiration, kunskap och goda råd för att belysa det ledarskap och den öppenhet som alla på en arbetsplats mår bra av men som är helt avgörande för den som har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Magdalena Lee Falk från Arbetsmiljöverket kommer att prata om tillgänglighet i arbetsmiljön och om hur arbetsmiljöregelverket förhåller sig till ”En arbetsmiljö för alla”. Jessica Stigsdotter Axberg, MrsHyper, kommer att tala om NPF på jobbet och ge tips kring bemötande och hur man som chef kan stötta medarbetare med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Slutligen kommer Samuel Hugosson, HR-utvecklare på Systembolaget, att berätta om hur de arbetar med strategier kring inkludering, mångfald, rekrytering och hur de bygger stödet till butikschefer för att lyckas.

Webbinariet modereras av Viktoria Lundqvist, arbetsrättsjurist och förhandlare på Industriarbetsgivarna.

Webbinariet är kostnadsfritt.

Digitalt

Industriarbetsgivarnas arbetsmiljöseminarium
Kostnad Kostnadsfri
Datum
06/10/2022
Tid
10.00-12.00
Till anmälan

Vanliga frågor

Var hålls kurserna?
Läs mer under varje kurstillfälle, där kan du se detaljer för varje kurs.
Håller ni företagsanpassade kurser?
Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsanpassade kurser, på plats hos er eller digitalt via Microsoft Teams. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Förhandla med facket, Chefen och arbetsmiljön samt avtalskurser inom ert område. Kontakta Cathrin Lindell via mail för offert!
Vad kostar era kurser?
Kostnad för våra kurser anges i informationen för respektive kurs. Är du intresserad av en företagsanpassad kurs, kontakta Cathrin Lindell via mail  för offert.

Vårt utbud av kurser

Vi anordnar kurser för våra medlemsföretag, och externa konferenser och seminarier inom olika områden som berör Sveriges basindustri.

Webbinarium Nya sågverksavtalet
Datum
05/12/2022
Tid
14.00-16.00
Webbinarium Nya sågverksavtalet
Datum
14/12/2022
Tid
10.00-12.00

Om oss

Om oss

Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri.

Industriarbetsgivarna företräder närmare 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 155 miljarder kronor och omkring 290 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Läs mer