Konkurrenskraft för industrin i Värmland – vilka förutsättningar behövs?

Om utbildningen
Plats

Välkommen på lunchseminarium i Karlstad!

Vilka är den samlade industrins utmaningar i Värmland? Vilken betydelse har de kommande avtalsförhandlingarna för företagen? Hur ska vi förhålla oss till skenande energipriser och utmaningen att hitta rätt kompetens?

Välkommen på lunchseminarium där Industriarbetsgivarnas vd Per Hidesten och förhandlingschef Per Widolf diskuterar industrins förutsättningar i Värmland tillsammans med Ellen Myrén Scott, HR-chef Gruvöns bruk, Billerud.

Dessutom bjuder Industriarbetsgivarnas chefekonom Kerstin Hallsten på en ekonomisk utblick med fokus på industrins internationella konkurrenskraft.

Vi kommer även att presentera en kort rapport om utmaningarna och möjligheterna för basindustrin i Värmland, med fokus på företagens konkurrenskraft.

Datum & tid: Kl. 11.30–13.00 den 30 november. 
Lunch serveras i anslutning till konferenslokalen.

Plats: Elite Stadshotellet Karlstad, Kungsgatan 22

Elite Stadshotellet, Kungsgatan 22, Karlstad

Konkurrenskraft för industrin i Värmland – vilka förutsättningar behövs?
Kostnad Kostnadsfritt
Datum
30/11/2022
Tid
11.30-13.00
Till anmälan

Vanliga frågor

Var hålls kurserna?
Läs mer under varje kurstillfälle, där kan du se detaljer för varje kurs.
Håller ni företagsanpassade kurser?
Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsanpassade kurser, på plats hos er eller digitalt via Microsoft Teams. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Förhandla med facket, Chefen och arbetsmiljön samt avtalskurser inom ert område. Kontakta Cathrin Lindell via mail för offert!
Vad kostar era kurser?
Kostnad för våra kurser anges i informationen för respektive kurs. Är du intresserad av en företagsanpassad kurs, kontakta Cathrin Lindell via mail  för offert.

Vårt utbud av kurser

Vi anordnar kurser för våra medlemsföretag, och externa konferenser och seminarier inom olika områden som berör Sveriges basindustri.

Sirius-webbinarium om kompetensförsörjning
Datum
04/12/2023
Tid
09.00-10.00

Om oss

Om oss

Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri.

Industriarbetsgivarna företräder närmare 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 155 miljarder kronor och omkring 290 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Läs mer