Välkommen på Fe-rukost

Om utbildningen
Plats

På internationella kvinnodagen vill vi gärna äta Fe-rukost med dig. Där kommer vi avslöja vem som blir Årets Fe 2022.

Årets Fe utses bland personerna på den nyinstiftade listan 40 över 40, som samlar 40 kvinnor och icke-binära i gruv- och stålbranscherna och som gjort särskilda insatser inom sitt fält. Listan och utnämningen Årets Fe har instiftats för att uppmärksamma och lyfta den kompetens och erfarenhet som kvinnor och icke-binära bidrar med för och inom gruv-, järn- och stålindustrierna.

Fe-rukosten kommer att sändas live den 8 mars, klockan 09.00 - 10.00 från Jernkontorets hus i Stockholm. Anmäl dig senast måndagen den 7 mars klockan 12.00.

En länk till sändningen kommer att skickas ut till den e-postadress du uppger vid anmälan på eftermiddagen den 7 mars. 

Digitalt (länk till sändningen kommer att skickas till den e-postadress du uppger vid anmälan på eftermiddagen den 7 mars)

Välkommen på Fe-rukost
Kostnad Kostnadsfritt
Datum
08/03/2022
Tid
09.00-10.00
Till anmälan

Vanliga frågor

Var hålls kurserna?
Läs mer under varje kurstillfälle, där kan du se detaljer för varje kurs.
Håller ni företagsanpassade kurser?
Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsanpassade kurser, på plats hos er eller digitalt via Microsoft Teams. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Förhandla med facket, Chefen och arbetsmiljön samt avtalskurser inom ert område. Kontakta Cathrin Lindell via mail för offert!
Vad kostar era kurser?
Kostnad för våra kurser anges i informationen för respektive kurs. Är du intresserad av en företagsanpassad kurs, kontakta Cathrin Lindell via mail  för offert.

Vårt utbud av kurser

Vi anordnar kurser för våra medlemsföretag, och externa konferenser och seminarier inom olika områden som berör Sveriges basindustri.

Chefen och arbetsmiljön
Datum
12/03/2025
13/03/2025
Tid
09.00-12.00
09.00-12.00

Om oss

Om oss

Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri.

Industriarbetsgivarna företräder närmare 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 155 miljarder kronor och omkring 290 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Läs mer