Webbinarium: Lokalavtalens konstruktion (massa & papper)

Om utbildningen
Plats

Webbinariet vänder sig till dig som arbetar inom massa- och pappersindustrin och som är intresserad av en grundläggande genomgång i lokalavtalets konstruktion. Under webbinariet går vi igenom vad som ska regleras i lokalavtalen, vad som inte bör regleras i lokalavtalen och hur ett lokalavtal bör se ut i de bästa av världar.

Inför webbinariet ser vi gärna att du som deltagare har förberett frågor baserade på ditt eget lokalavtal och att det förs en öppen diskussion kring frågeställningarna.

Digitalt via Microsoft Teams

Webbinarium: Lokalavtalens konstruktion (massa & papper)
Kostnad Kostnadsfritt
Datum
23/02/2022
Tid
09.00-10.30
Till anmälan

Vanliga frågor

Har Coronapandemin påverkat kursverksamheten?
Den pågående Coronapandemin påverkar Industriarbetsgivarnas kursverksamhet under de kommande månaderna. För närvarande håller vi kurser digitalt via Microsoft Teams.
Var hålls kurserna?
Läs mer under varje kurstillfälle, där kan du se detaljer för varje kurs.
Håller ni företagsanpassade kurser?
Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsanpassade kurser, på plats hos er eller digitalt via Microsoft Teams. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Förhandla med facket, Chefen och arbetsmiljön samt avtalskurser inom ert område. Kontakta Cathrin Lindell via mail för offert!
Vad kostar era kurser?
Kostnad för våra kurser anges i informationen för respektive kurs. Är du intresserad av en företagsanpassad kurs, kontakta Cathrin Lindell via mail  för offert.

Vårt utbud av kurser

Vi anordnar kurser för våra medlemsföretag, och externa konferenser och seminarier inom olika områden som berör Sveriges basindustri.

Sirius Forum 2022
Datum
02/02/2022
Tid
09.30-11.30

Om oss

Om oss

Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri.

Industriarbetsgivarna företräder närmare 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 155 miljarder kronor och omkring 290 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Läs mer