06 september 2022

Industriarbetsgivarna söker redovisningsansvarig


Dialog på kontoret Foto: Håkan Flank

Vill du ha en utvecklande roll i en betydelsefull organisation? Tycker du om att planera och strukturera och är du samtidigt en person som brinner för siffror? Ta chansen och sök denna spännande och varierande roll som Redovisningsansvarig hos Industriarbetsgivarna. Placering centralt på Östermalm i Stockholm.

Om uppdraget:

Föreningen Industriarbetsgivarna är en renodlad arbetsgivarorganisation med medlemskap i Svenskt Näringsliv.

I denna roll som Redovisningsansvarig har du bl.a. hand om löpande bokföring inklusive månadsavstämningar, årsbokslut och årsredovisningar. Du sköter förberedande löneberedning och kontroller i samband med lönekörningar. I kombination med detta har du även rollen som vd-assistent och hjälper till med t.ex. resebokningar, mötesbokningar, styrelseadministration m.m. Du rapporterar till administrativa chefen och ni arbetar också tillsammans med bl. a. analyser och rapportering.

Vi söker nu en medarbetare som tycker om siffror och har flera års erfarenhet av bokföring och redovisning. Du ska vara van att arbeta strukturerat och kan planera samt leverera under eget ansvar. Detta är en roll med många varierande arbetsuppgifter i en rolig sammansatt kombination.

Tjänsten är på heltid (tillsvidareanställning) och placerad på Östermalm, Näringslivets Hus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Om dig

Viktigt för tjänsten är:

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Lina Sävström via Adecco 073-684 70 58 eller lina.savstrom@adecco.se (tar ej emot ansökningar via mail)

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Om Industriarbetsgivarna

Föreningen Industriarbetsgivarna är en renodlad arbetsgivarorganisation med medlemskap i Svenskt Näringsliv. De ingående förbunden, Skogsindustrierna Arbetsgivareförbundet, Stål och Metall Arbetsgivareförbundet, Gruvornas Arbetsgivareförbund, Byggnadsämnesförbundet och SVEMEK, är medlemmar i Industriarbetsgivarna för att styra in medlemsinflytandet från de olika ingående branscherna. Industriarbetsgivarna företräder 1 000 medlemsföretag med ca 90 000 anställda. Föreningen Industriarbetsgivarnas huvuduppgift är att förhandla om löner och allmänna villkor för att sluta kollektivavtal för medlemsföretagen.