20 april 2022

Ny process- och arbetsrättsjurist till Industriarbetsgivarna


Porträtt av Linda Thomasson

Industriarbetsgivarna har anställt Linda Thomasson som process- och arbetsrättsjurist. Linda Thomasson kommer närmast från Visita, Svensk Besöksnäring där hon under 10 år arbetat som arbetsrättsjurist med processansvar.

Linda Thomasson kommer framför allt att arbeta med service till Industriarbetsgivarnas medlemsföretag genom rådgivning och hantering av arbetsrättsliga ärenden och processer samt hålla kurser och utbildningar inom arbetsrätt.

– Vi är mycket glada att Linda Thomasson har börjat hos oss på Industriarbetsgivarna. Med sin långa erfarenhet och kompetens inom arbetsrätt och processer är hon ett viktigt tillskott till vår verksamhet inom arbetsgivarservice, säger Karolina Sjöberg, chefsjurist på Industriarbetsgivarna.

– Jag ser fram emot att fördjupa mig i basindustrins förutsättningar och lära känna våra medlemsföretag. Jag hoppas kunna bidra med rådgivning och stöd i arbetsrättsliga frågor och processer, säger Linda Thomasson.

Linda Thomasson är utbildad jurist från Lunds universitet och har tjänstgjort som tingsnotarie vid Halmstads tingsrätt. Hon har tidigare arbetat som arbetsrättsjurist på Svenska Kyrkans arbetsgivarorganisation samt jurist på Företagarna.

Kontakt

Karolina Sjöberg
Karolina Sjöberg
Chefsjurist

arbetsgivarfrågor